Valors | etim.cat
 • Més que pagesos
  Més que empresaris

  La nostra és molt més que una cooperativa centenària, fundada l’any 1912 i que compta amb 720 socis. Uns socis que són agricultors i, alhora, són els propietaris de la cooperativa o, si ho prefereixen, en són els seus “accionistes”.

  És per això que estem orgullosos de dir que som pagesos i empresaris a la vegada i que, en conseqüència, ens responsabilitzem de tot el que passa des que plantem una vinya fins que posem el vi a la taula.

  Per tant, quan ens pregunten si som empresaris o pagesos, la nostra resposta no deixa lloc a dubtes: som molt més que pagesos i alguna cosa més que simples empresaris.

 • Qualitat i rigor
  a la DO Montsant

  La nostra cooperativa és una de les empreses més estables i conegudes de la DO Montsant, la dinàmica denominació d’origen de la comarca del Priorat, respectada pels seus vins i la seva equilibrada relació qualitat-preu.

  Elaborem més de 750.000 ampolles de vi a l’any i les exportem a més de 30 països. Tenim plenament  integrades les dinàmiques i el saber fer en les relacions comercials internacionals i ens esforcem a oferir un producte d’alta qualitat i econòmicament interessant.

  Alhora, tenim cura perquè el transport i els tràmits duaners siguin àgils perquè som ben conscients que la nostra feina culmina quan algú és feliç bevent els nostres vins.

  Assumim un compromís ferm amb els nostres clients i col·laboradors per garantir un producte d'alta qualitat a un cost molt raonable. 

 • Proximitat
  de microscopi

  Ara que tothom elogia els productes de proximitat, nosaltres no ens cansem de repetir que fa més de cent anys que som productors de kilòmetre 0.

  El nostre vi o el nostre oli prové exclusivament del raïm i les olives que conreen els nostres socis a les seves terres.

  Així doncs, no es tracta tan sols que coneguem perfectament la procedència dels nostres fruits i que puguem certificar de quines finques han sortit, sinó que també els podríem dir el nom i cognoms de qui ha veremat cada cep o qui ha podat cada olivera. La nostra proximitat és de microscopi.

 • Respectuosos
  amb l’entorn

  La nostra cooperativa és l’ànima econòmica dels municipis veïns de Falset i de Marçà. Un territori que conreem i ens esforcem a cuidar, plenament conscients que  la terra i el paisatge formen part del nostre negoci però que, alhora, són el nostre petit cosmos.

  És per això que treballem tot buscant l’equilibri amb l’entorn desde totes les perspectives possibles: natural, paisatgística, social, cultural...

  Volem que el respecte a l’entorn caracteritzi la nostra manera de fer perquè, al capdavall, la terra és el mode de vida que hem escollit.

  La responsabilitat social corporativa (de què ara tant es parla) forma part del nostre ADN des que vam començar a caminar un segle enrera.

 • Vins que parlen
  de nosaltres mateixos

  Directament vinculats a la terra, mirem que s’expressi a força d’extraure la potència aromàtica de la garnatxa, el samsó, el sirà i d'altres varietats de raïm que conreem dia a dia i que seleccionem acuradament un cop arriba la verema.

  Ja en el procés d'elaboració del vi, seguim esforçant-nos per preservar la intensitat d'uns sòls i d’un clima que coneixem perfectament i que deixen la seva empremta en els nostres vins.

  En definitiva, tot i que a nosaltres ens agrada parlar dels nostres vins, som plenament conscients que són els vins els que millor acaben parlant de nosaltres.