Extra Virgin Olive Oil | etim.cat

Extra Virgin Olive Oil

  • Olive Oil

Among our vineyards there are also olive trees. The extra virgin olive oil we obtain it has been always considered a real treasure by the families who take care of them.

Olive Oil

oli oliva verge extra etim

Nova collita disponible a partir de meitats de novembre.

L'oli Ètim de la Cooperativa Falset Marçà en un envàs molt més còmode per a tu.

Un envàs fàcil d'usar, fàcil de transportar i ideal per a regalar.

Un litre en format llauna.

Nova collita disponible a partir de meitats de novembre.

2019. Premi CDO Al millor oli d’oliva Verge Extra

2020. AVPA Paris Gourmet

2020. Gold Medal Awards 2020 Olive Japan

2020. 97 punts a La Guía de Vinos y Aceites de la Semana  Vitivinícola

 

Experiència oli Ètim

T'atreveixes a jugar amb l'experiència sensorial d'olis que la Cooperativa Falset Marçà ha preparat per a tu?

Aquest és el teu lot! Està pensat per a dues persones i és un regal ideal per als teus familiars i amics.

CONTÉ:

Dues experiències en un kit

L'Oli d'Oliva Verge Extra Cervus, obtingut d'olives arbequines, és un oli d'un verd fresc i molt brillant. Té un gust dolç, amb tocs aromàtics que recorden la poma verda i la fruites seques. És un oli de qualitat excel·lent, premsat en fred poques hores després de collir les olives.

 

 

Oli Solidari: aquest  és el nou projecte de la Cooperativa Falset Marçà en el que tenim el plaer de participar. L’oli Ètim serà també oli d’engranatge per al Quiròfan de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia pel Mount Meru Hospital - Arusha.

Amb la compra d’aquest oli solidari, participaràs també en la construcció d’esperança.

Disponible a partir de novembre de 2021.

L'oli del raig és l'oli d'oliva verge, obtingut de la primera premsada, que no s'ha filtrat. Això fa que conservi petites partícules volàtils de l'oliva i que tingui un gust i una textura més intensos i sigui molt més opac. Tot i això, aquestes micropartícules al cap d'un temps s'acaben dipositant al fons de l'envàs en forma de solatge. L'oli continua sent perfectament bo, però pot ser que perdi part de la intensitat gustativa que el caracteritza els primers mesos.