Vermouth | etim.cat

Vermouth

  • Vermouth

Vermouth in Falset is not just a trend, vermouth in Falset is tradition and history. We have been producing (and drinking) vermouth for more than 100 years and now it is time you to discover it.

Vermouth

Aprendre a tastar i gaudir de les aromes del vermut: Us presentem l'experiència sensorial del Vermut de Falset.

Us proposem una experiència sensorial: un pack format per 8 aromes i dos vermuts per aprendre i divertir-vos amb la família i els amics. Per descobrir amb aromes naturals quins són les veritables flaires del Vermut de Falset.

Qüestió de fidelitat

Elaborat amb garnatxa blanca i macabeu, el Vermut Blanc és pura artesania. El seguim fent de la mateixa manera que ens van ensenyar els nostres avantpassats: a partir de les herbes aromàtiques que només nosaltres coneixem, deixant-lo reposar durant tres anys, embotellant-lo poc a poc per no buidar mai els bocois centenaris on fa la criança... 

Un vermut únic, i molt nostre

Portem més de 100 anys elaborant vermuts i durant tot aquest temps no hem canviat res. Hem seguit confiant en la garnatxa i la carinyena, en la selecció secreta d’herbes aromàtiques i en les històriques bótes del celler (i en les notes que només aquestes poden atorgar-li i que ens agrada reconèixer en un vermut que esdevé únic).

Vermut de Falset Reserva. Edició Limitada. Només disponibles 250 botelles.