Notícies | etim.cat

Notícies

Certificat AENOR ISO 9001:2015
25/03/2021
Gestió de l'elaboració, embotellat i comercialització de vins.

A la Cooperativa Falset Marçà ens han certificat la conformitat del nostre sistema de gestió  de la qualitat amb la norma ISO 9001:2015, concretament en la gestió de l'elaboració, l'embotellat i la comercialització del vi.

Per aquest motiu, donem les gràcies a l'esforç i el treball de...

19/02/2021

El passat mes de novembre de 2020 van aprovar la concessió de l’Ajut a la Cooperació per a la Innovació, cofinançada pel fons FEADER i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, per a la realització del projecte pilot innovador...

Projecte Lisa
02/02/2021

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) hi ha participat dins un consorci format per les següents empreses i entitats: FEMAC - el clúster dels mitjans de producció agrícola (com a líder del projecte), Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries - IRTA, Universitat de...

nadala etim vins sinestesics
24/12/2020
vins Etim DO Montsant Xina
11/11/2020
Estem participant a la ProWein de Shanghai

Tot i que no hem pogut viatjar personalment fins a la Xina per participar a la fira ProWein, sí que els nostres vins Ètim hi han arribat.

La DO Montsant disposa d'un estand a la ProWein de Shanghai i la Cooperativa Falset Marçà és un dels cellers que hi participa presentant la gamma de...

Sinestèsics
06/10/2020
Els vins per al creixement personal

El passat 2 d'octubre la Cooperativa Falset Marça va presentar la seva nova gamma de vins: els Sinestèsics. Uns vins per al creixement personal, la introspecció personal i l'evolució.

Els vins pretenen aconseguir la sinestèsia: és a dir a través d'un sentit passar-ne a un altre.

...

Equip mèdic de Tanzània
14/09/2020
oli solidari

Oli solidari: aquest  és el nou projecte de la Cooperativa Falset Marçà en el que tenim el plaer de participar. L’oli d'oliva verge extra Ètim serà també oli d’engranatge per al Quiròfan de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia pel Mount Meru Hospital - Arusha.

Amb la compra d’aquest oli...

10/07/2020

Aquest any 2020 és la sisena convocatòria dels Premis Vinari, on es reparteixen els reconeixements als millors Vermut de l'any de Catalunya.

...

Foto dinars
06/07/2020
Tast amb Joan Lluis Gómez

El passat 4 juliol es va celebrar el tercer tast del Vermut al Celler Cooperatiu de Falset.

El tast va tenir lloc a les davant de les tines del Vermut i hi van assitir restuaradors, comercials i distribuidors locals.

El tast va ser dirigit per Joan Lluís Gómez Sumiller professional...

30/06/2020
La Cooperativa Falset Marçà està liderant uns tastos en línia dels vins de la Cooperativa per conèixer de primera mà els vins Ètim mentre passen una...