Cooperativa experience

Cooperativa experience

Una jornada per copsar la vida a pagès, viure la feina al camp i entendre el nostre territori i el fet cooperatiu.

Sortir de la rutina del dia a dia i conèixer una altra manera de viure i entendre el camp i els valors d’aquesta empresa centenària. I fer-ho de la mà d’aquell qui treballa la terra i “fa cooperativa”. Això és "Cooperativa experience". Us proposem gaudir d'aquest magnífic territori, copsar la vida a pagès, viure la feina al camp i entendre el perquè d'aquest paisatge i el fet cooperatiu. I fer-ho de la mà d'aquell que més s'estima tot plegat i que millor ho pot transmetre, un dels nostres socis pagesos.

El nostre és un paisatge treballat des de fa segles per la mà de l'home i que ens ofereix miradors de luxe des d'on contemplar la seva bellesa, a cops amable i a voltes feréstega. És per això que la millor manera d'arrencar aquesta jornada és amb la pujada a un dels miradors naturals del terme, des d’on es gaudeix d’una visió panoràmica del nostre territori. Recuperades les forces visitem una de les nostres finques, on coneixem la feina al camp i, en funció de la temporada, hi participem: esperonar, espollar, podar, vermar... apropar-se, ni que sigui només una estona, a l’esforç que hi ha al darrere de les vinyes i oliveres d'on surten els nostres vins DO Montsant i el nostre oli DOP Siurana. El recorregut es completa amb una visita a la "catedral del vi" de Falset, la nostra joia arquitectònica, on tastem els vins que hi elaborem.

DURADA: L'activitat té una durada aproximada de 4 hores i, si ho desitgeu, en acabar la matinal, us hem preparat un menú al restaurant Les Agulles de Marçà, o si o preferiu un dinar de tros amb els nostres pagesos, per acabar de completar la jornada. 

IDIOMES: Català i castellà.

CAPACITAT: grups d'entre 4 i 8 persones

PREU: "Cooperativa experience": 35 € per persona. 

            "Cooperativa experience" amb dinar: 60 € per persona

A tenir en compte: la pujada al mirador es fa a peu per un caminet durant aproximadament 1/4 d'hora. Si teniu algun problema físic que no us permeti fer aquest recorregut, digueu-nos-ho per valorar possibles alternatives. Cal portar calçat i roba còmoda per a tota la jornada. 

El recorregut es pot veure alterat per causes meteorològiques.

Per qualsevol aclariment o per confirmar la reserva, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Per a petits grups. Per a famílies. Paisatge. Al tros.

Més informació i contacte:

Cooperativa Falset Marçà

C/Miquel Barceló, 31

43730 Falset (Priorat)

977 83 01 05 / 696 54 52 54

visita@etim.cat

www.etim.cat